anti mot

Heb je wel eens last van gaatjes in je kleding? Dit zou kunnen komen door kleding motten, die zijn namelijk gek op stoffen materialen! Zo eten ze graag van blouses van linnen, katoen en zijden, maar houden ze ook van producten van dierlijke oorsprong zoals jouw wollen trui. En hoe zonde is het dat jouw favoriete kledingstukken hierdoor kapot gaan?

anti mot tags

Nu vraag je je misschien af: wat kan ik doen om motten uit mijn kledingkast te houden? Maak gebruik van onze anti mot tags! Kleermotten houden niet van de geur van cederhout. Deze houtsoort staat dan ook bekend om zijn natuurlijke anti mot werking en functioneert als motten bestrijder. Een natuurlijk product van cederhout is dus onmisbaar in elke kledingkast. Met de YourHanger anti mot labels zorg je er dus voor dat je kleding vrij van gaatjes blijft. Je bevestigt de labels met gemak aan de haak van al je kledinghangers.

anti mot producten kopen?

Ben jij ook klaar met die gaatjes in kleding? Bij ons bestel je met gemak jouw anti mot labels waarmee je op een natuurlijke manier de motten uit jouw kast wegkrijgt. Alle bestellingen vanaf €50 worden bij YourHanger gratis verzonden. Ben je niet tevreden? Dan krijg je bij ons gewoon je geld terug. Bestel je op een werkdag jouw anti mot labels voor 17.00 uur? Dan heb je ze de dag al in huis! Kun je ook nog wel wat nieuwe hangers gebruiken om deze anti mot labels aan te hangen? Bekijk alle kledinghangers hier.