returns & refunds
terms and conditions

retourneren van een bestelling uit de YourHanger webshop.
we kunnen het ons bijna niet voorstellen dat je niet tevreden bent met je echte YourHanger kledinghangers, maar het kan altijd gebeuren dat je spijt hebt van je aankoop. je mag jouw bestelling dan tot 14 werkdagen na ontvangst retourneren indien het product niet gebruikt is en het product zich nog in de originele verpakking bevindt. bij de retourzending moet altijd een kopie of het origineel van de pakbon worden meegestuurd, anders kunnen wij de retourzending niet voor je verwerken.  je dient je bestelling volledig retour te sturen. een niet volledig geretourneerde bestellingen geeft helaas geen recht op restitutie van het aankoop bedrag.

hoe retourneer ik een bestelling van YourHanger?
stuur je YourHanger bestelling in de originele verpakking, en vergeet vooral de pakbon/bevestigings-email niet, naar:
YourHanger B.V.
t.a.v. retourzending
postbus 4188
5004 JD Tilburg
nederland

zijn er kosten verbonden aan een retourzending?
indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

hoe lang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag retour ontvang?
zodra wij jouw volledige retourzending bij YourHanger hebben ontvangen zullen wij zorgen dat de kosten voor de betreffende aankoop zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetaald worden.

krijg ik de verzendkosten van mijn oorspronkelijke aankoop in de YourHanger webshop teruggestort?
indien de volledige bestelling geretourneerd wordt zal YourHanger de verzendkosten van jouw originele bestelling vergoeden.
indien de retourzending een deel van de bestelling betreft dan zullen de verzendkosten niet vergoed worden gezien deze berekend zijn op basis van de volledige bestelling.

wat moet ik doen als ik wel tevreden ben met mijn bestelling maar er een beschadiging aan een product zit?
het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er tijdens het transport of het verwerkingenproces van je order iets niet goed is gegaan, waardoor er een beschadiging aan je bestelling is opgetreden. twijfel dan niet om direct contact op te nemen met onze service team. vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar service@yourhanger.com. we gaan dan snel aan de slag voor je om het probleem op te lossen. Houd er wel rekening mee dat we in de weekenden niet zo snel reageren.

hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

we leveren iedere werkdag bestellingen uit aan consumenten. voor 17.00 uur besteld is in principe morgen in huis! je moet er bij het plaatsen van een bestelling in het weekend dus rekening mee houden dat je bestelling pas op de eerst volgende werkdag, op maandag, wordt verzonden. je kunt je bestelling dan binnen maximaal drie dagen verwachten.
voor bestellingen naar een adres buiten nederland  kan het wat langer duren voor je pakket aankomt op de plaats van bestemming, echter ook hier geldt; als je op werkdagen voor 17.00 uur besteld dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. er kunnen aan de leveringsvoorwaarden geen rechten worden ontleend. YourHanger kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade ontstaan ten gevolge van een verlate levering van een bestelling. houd er bij een bestelling altijd rekening mee dat door omstandigheden een bestelling later kan worden geleverd. desalniettemin is het streven van YourHanger te allen tijde; voor 17.00 uur besteld morgen in huis!

hoe hoog zijn de verzendkosten?
bij bestellingen met een consumentenwaarde onder € 50,- betaal je € 5,99 aan verzendkosten. bij bestellingen met een consumentenwaarde van boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten.
wil je je pakket buiten de EU laten bezorgen, neem dan contact op met onze service afdeling.

kan ik ook losse kledinghangers bestellen?
de kledinghangers worden in bundels verkocht, hierdoor is het niet mogelijk de kledinghangers bijvoorbeeld per stuk te bestellen. op de productpagina’s van de verschillende kledinghangers kan je terug vinden wat de minimale order hoeveelheid is.

uit hoeveel kledinghangers bestaat een starterspakket?
een starterspakket bestaat, ongeacht welke collectie je kiest, altijd uit 10 top hanger, 2 jacket hangers en 3 broekhangers.

kan ik zelf een kledinghangerpakket samenstellen?
per hanger geldt een minimale bestel afname, zolang je daar aan voldoet kan je alles mixen.

algemene voorwaarden prijsvraag/winactie
deze algemene voorwaarden (hierna: de ‘Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie’) zijn van toepassing op prijsvragen/winacties op de website van YourHanger B.V. door deelname aan de betreffende prijsvragen/winacties gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie. daarnaast worden per prijsvraag/winactie specifieke voorwaarden van toepassing verklaard.

1. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag/winactie.
2. De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de prijsvraag/winactie. YourHanger B.V. kan een winnaar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit en een geldige inschrijving op het door de deelnemer opgegeven woon-of verblijfadres.
3. De winnaars kunnen per telefoon, e-mail of per post bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres, correspondentieadres of telefoonnummer.
4. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
5. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland of België.
6. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag/winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan isYourHanger B.V. gerechtigd een andere winnaar te trekken.
7. De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. YourHanger B.V. is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs.
8. De afhandeling van de levering van de prijs gebeurt door YourHanger B.V. of een ander daartoe aangestelde partij. In het laatste geval is YourHanger® niet verantwoordelijk voor de levering van de prijs.
9. YourHanger B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij de levering van de prijs. In het geval dat de winnaar, een medebewoner/aanwezige of omwonende een aangetekend verzonden prijs niet in ontvangst kan nemen bij bezorging, zal de winnaar de prijs op een later tijdstip afhalen (bijvoorbeeld bij postkantoor of postagentschap e.d.). YourHanger B.V. kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs niet wordt afgehaald door de winnaar of door een onbevoegd persoon in ontvangst is genomen, ook niet ingeval er geen notificatie of berichtgeving in enigerlei vorm door het post- of verzendbedrijf is achtergelaten.
10. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. YourHanger B.V. mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld (zie privacyverklaring).
11. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de prijsvraag en de uitreiking van de prijs. In dat kader is YourHanger B.V. gerechtigd om na digitale/schriftelijke toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij de betreffende prijsvraag/winactie.
12. Binnen enkele weken zal de gewonnen prijs per post aan de winnaar worden verzonden, of wanneer dit gezien de aard van de prijs noodzakelijk is, op een andere wijze ( bijvoorbeeld persoonlijk) aan de winnaar worden overhandigd.
13. YourHanger B.V. is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.
14. YourHanger B.V. is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke problemen of gebreken die voortvloeien uit het gebruik van de website en/of het downloaden van welke componenten dan ook met betrekking tot de prijsvraag.
15. YourHanger B.V. is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag/winactie of het verloop van de prijsvraag/winactie op oneerlijke wijze beïnvloeden.
16. YourHanger B.V. is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie gedurende de looptijd van de prijsvraag/winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag/winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat YourHanger B.V. daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de prijsvraag/winactie, zal door YourHanger B.V. op haar website op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt.
17.Indien één of meer bepalingen van de Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie nietig of ongeldig zijn, dan tast dit niet de geldigheid van de overige bepalingen van de Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie aan.
18. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag/winactie kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Vermeld daarbij altijd de naam van de prijsvraag/winactie. YourHanger B.V. zal zo spoedig mogelijk reageren.

Hendrik Figeeweg 3D

2031 BJ Haarlem

info@yourhanger.com

+31 (0)23 210 01 82

join the list

Ontvang een kortingscode als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief

Wat voor type mail wil je ontvangen?
betaal logos

algemene voorwaarden | privacy & cookies | © 2020 YourHanger B.V.

betaal logos

algemene voorwaarden

privacy & cookies

© 2020 YourHanger B.V.