personaliseer nu je houten kledinghanger bij YourHanger

Kledinghangers met je eigen naam, de naam van je geliefde, bedrijfsnaam, -logo, een afbeelding die je mooi vindt, of… bij YourHanger kun je alle kanten op! Als professional op het gebied van kledinghangers heb je bij ons de mogelijkheid om houten kledinghangers te bestellen die je compleet kunt personaliseren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Onze houten kledinghangers zijn namelijk in zo goed als alle kleuren te bestellen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen, door namen en/of afbeeldingen in de hangers te laten frasen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!

Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur, via: +31 23 210 01 82
Of stuur een e-mail: info@yourhanger.com

Cadeautips voor iedere gelegenheid

Op zoek naar een uniek, persoonlijk cadeau?

We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om een écht origineel cadeau te geven. Een cadeau voor hem, of een cadeau voor haar… iets moois bedenken kan enorm lastig zijn. Daarom helpen we je graag met een hele goede cadeautip! Met de mooie, gepersonaliseerde houten kledinghangers van YourHanger valt je cadeau zeker in de smaak. Dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijk en mooi huwelijkscadeau, Valentijnscadeau, Vaderdagcadeau, Moederdagcadeau of verjaardagscadeau. Een kledinghanger met je eigen naam, of die van jou en je geliefde cadeau krijgen; hoe leuk is dat?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Een kraamcadeau met naam én geboortedatum

Het is ook mogelijk om onze houten baby- en kinderkledinghangers te personaliseren. Een super origineel kraamcadeau! Een schattige babykledinghanger met daarop de naam en geboortedatum van de pasgeboren baby; succes gegarandeerd.

Meer weten over dit unieke kraamcadeau? Neem contact met ons op!

Een persoonlijk huwelijkscadeau

Het vinden van een mooi huwelijkscadeau kan een echte uitdaging zijn. Je wilt iets geven dat bij het stel past, waarmee ze nog dagelijks aan hun huwelijk zullen denken en het moet origineler zijn dan het standaard envelopje. Onze cadeautip voor een bruidspaar is dan ook: geef een set gepersonaliseerde kledinghangers cadeau! Een paar mooie kledinghangers met daarop de datum van de huwelijksdag en de namen van het bruidspaar. Het stel zal iedere keer dat ze iets uit hun kledingkast pakken, aan de mooiste dag van hun leven herinnerd worden.

Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op!

De finishing touch voor de inrichting van jouw kantoor of (kleding)winkel

Het perfecte accessoire voor jouw kantoor

De eerste kennismaking van een (potentiële) klant met jouw kantoor is de entree. Belangrijk dus om hier een onvergetelijke indruk achter te laten. Veel bedrijven zorgen ervoor dat hun kantoor mooi is ingericht… en alles komt samen op het moment dat álle details kloppen. Dus stel je eens voor dat een klant je kantoor binnen komt, netjes wordt ontvangen en zijn of haar jas wordt opgehangen aan een kledinghanger die precies bij de huisstijl van jouw bedrijf past. Onmogelijk? Niet dankzij YourHanger! Dankzij onze mogelijkheid om kledinghangers te personaliseren is dit ook voor jouw kantoor binnen handbereik.

Bestel onze prachtige houten kledinghangers nu in de kleuren van jouw bedrijf, mét het bedrijfslogo in het hout van de hanger gefreesd. De finishing touch voor jouw kantoorinrichting, waarmee je bij al je klanten een onuitwisbare indruk achterlaat.

Meer weten? Neem contact met ons op!

De perfecte aankleding van jouw (kleding)winkel

Als winkeleigenaar weet je als geen ander dat perfectie hem in de details zit. Kleding hangend aan een mooie hanger, komt optimaal tot zijn recht en oogt een stuk mooier en duurder. Mooie kledinghangers zijn dan ook zeker van toegevoegde waarde voor jouw winkel.

Dankzij onze mogelijkheden om kledinghangers te personaliseren, ben je in de gelegenheid om hangers te bestellen in kleuren die perfect bij de inrichting van jouw winkel passen. Ga je voor meer dan perfectie? Laat het logo van jouw winkel dan in het hout van de hangers frasen. Een investering die je eenvoudig terugverdient, aangezien de uitstraling van jouw winkel met mooie, kwalitatieve hangers tiptop is. Een optimale presentatie van je assortiment komt je omzet zeker ten goede.

Benieuwd welke mogelijkheden we voor jou hebben, of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Hendrik Figeeweg 3D

2031 BJ Haarlem

info@yourhanger.com

+31 (0)23 210 01 82

join the list

Ontvang een kortingscode als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief

Wat voor type mail wil je ontvangen?
betaal logos

algemene voorwaarden | privacy & cookies | © 2020 YourHanger B.V.

betaal logos

algemene voorwaarden

privacy & cookies

© 2020 YourHanger B.V.