wij zijn YourHanger en wij zijn er voor jou als consument!

bovenstaande klinkt misschien een beetje raar, maar laat ik je het uitleggen.
Yourhanger is namelijk de liefdesbaby van Hooks Creative, Soopl en Hans Boodt Mannequins. drie nederlandse bedrijven die hun strepen dik hebben verdiend in de zakelijke fashion markt. ons werd vaak de vraag gesteld of de mooie kledinghangers, die wij in grote aantallen maken voor bekende kledingmerken, los te koop zijn voor de consument. en dat heeft ons aan het denken gezet! hoe kunnen we de mooie producten die wij maken bij jou als consument thuis krijgen. immers, bij jou thuis verdient dat mooie kledingstuk natuurlijk net zo’n mooie kledinghanger als in de winkel.

zodoende hebben de eigenaren arjan kaan en marco ouwerkerk samen met ons designteam sterk uiteenlopende kledinghangers voor jou ontwikkeld. zodat jij thuis je kledingrek, kapstok of kledingkast helemaal naar je eigen smaak kan inrichten. dat is ook graag wat we doen, mensen motiveren en stimuleren om met een andere blik naar hun kledingkast te kijken.

we beginnen de dag vaak met een slaperige blik op die rommelige kledingkast. bij YourHanger helpen wij je graag daar een beetje verandering in te brengen. een opgeruimd leven begint immers bij een opgeruimde kledingkast.

wake up to a little luxury and show off your hangers!

YourFriends@YourHanger

ps: heb je nog vragen of leuke ideeën, klik dan even hier.

Hendrik Figeeweg 3D

2031 BJ Haarlem

info@yourhanger.com

+31 (0)23 210 01 82

join the list

Ontvang een kortingscode als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief

Wat voor type mail wil je ontvangen?
betaal logos

algemene voorwaarden | privacy & cookies | © 2020 YourHanger B.V.

betaal logos

algemene voorwaarden

privacy & cookies

© 2020 YourHanger B.V.